Telefoon Telefoon

Feestelijke oplevering voor genodigden op Het Erf Urk

18 juli 2024

Donderdag 4 juli jl. zijn de gebouwen van Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) en Stichting Philadelphia Zorg (SPZ) op Het Erf officieel opgeleverd. Voor alle direct betrokkenen die mee hebben gewerkt aan de bouw en stakeholders was er 12 juli jl. een feestelijke bijeenkomst.

Na het welkomstwoord door Anne Kok, teammanager Huisvesting ZONL, en Ellen Buurstra, Manager Zorg en Begeleiding SPZ, werd gelijk overgegaan naar een officieel moment. Het was aan wethouder Freek Brouwer van de gemeente Urk om een lint door te knippen. Daarmee werd de oplevering gevierd en tegelijkertijd het startschot gegeven voor de verdere inrichting van de gebouwen.

Trots
Na dit officiële moment was het woord aan Freek Brouwer: “Ik ben trots. Wat is dit een prachtige plek geworden waar straks zorg en begeleiding wordt geboden welke nodig is. Ook om Het Erf wordt nog druk gebouwd. Zo komt er bijvoorbeeld nog een Brede School. Het wordt echt een plek waar ontmoeting en verbinding centraal staat. En dat vinden wij als gemeente belangrijk. Als gemeente zijn we blij te kunnen investeren in een samenleving waar iedereen er toe doet en onderdeel van blijft uitmaken, in welke vorm dan ook. Daarnaast een woord van dank, dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!” Na de toespraak ontvingen Albert Hilvers, bestuurder ZONL en Nils Bonder, directeur huisvesting en facilitaire zaken SPZ, uit handen van Freek elk een prachtig kunstwerk, gemaakt door Henk de knipper (Henk Kapitein). Lees meer

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouw gebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, wonen- en utiliteit. Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.